Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Τάγματα εφόδου ετοιμάζονται και στον Πύργο



Τάγματα εφόδου ετοιμάζονται και στον Πύργο από τις ακροδεξιές οργανώσεις  μέσα στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού που έχουν αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα. Με μια ανακοίνωση – πρόσκληση η όποια αποτελεί πρόκληση απέναντι στη συντεταγμένη λειτουργιά της κοινωνίας, εκμεταλλευόμενοι τις τρέχουσες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και την δυσαρέσκεια του κόσμου η Εθνική Δράση Ηλείας καλεί όσους πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις δημοσιές υπηρεσίες απλά να τους ενημερώσουν, προφανώς για να τους λύσουν το πρόβλημα.
Και επειδή όλοι καταλαβαίνουμε με ποιο τρόπο εννοούν ότι θα τους λύσουν το πρόβλημα (σε άλλη περιοχή μια σύζυγος απειλούσε με την Χρυσή Αυγή τον άνδρα της) θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας να αντιληφτούμε ότι θα πρέπει σαν σύνολο να σπάσουμε το αυγό του φιδιού η καλυτέρα επειδή το φίδι εκκολάφθηκε να του λιώσουμε το κεφάλι.
Σε διαφορετική περίπτωση ως κοινωνία μόνο προς τα κάτω θα οδηγηθούμε όπως έχει γίνει αρκετές φορές και στο παρελθόν
Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ..!!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
        Παρακαλούνται οι συνδημότες μας του Δήμου Πύργου, οι οποίοι αντιμετώπισαν κατά καιρούς ή αντιμετωπίζουν σήμερα οιασδήποτε μορφής προβλήματα με τις Υπηρεσίες του Δήμου Πύργου ή και απο οποιονδήποτε κρατικό φορέα (άρνηση ή κωλυσιεργία εξυπηρέτησης, χρηματισμός, κακή συμπεριφορά κλπ), να έλθουν σε επικοινωνία με την Εθνική Δράση Ηλείας .
Τηλ. Επικοινωνίας 6944297754
Email: ed_hleias@live.com

1 σχόλιο: