Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τουλάχιστον, την υπογραφή σας πρέπει να προσέχετε πού τη βάζετε κ. Αντιδήμαρχε του Πύργου!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: IliaPress
(σχόλιο του ΕΠΑΡΧΟΥ: και από πότε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων έχει αρμοδιότητα να υπογράφει τέτοιου είδους άδειες; Μήπως έχουμε και παράβαση καθήκοντος, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε επενδύοντας στην μελλοντική ψήφο)

Απίστευτα πράγματα στον Δήμο Πύργου. Υπογράφουν άδειες και αθετούν τις υπογραφές τους!
Δημοτική Αστυνομία προς μικροπωλητή: «Σου δώσαμε άδεια μόνο για το... χώρο, όχι για να... πουλήσεις»!
Πολύ επιρρεπής σε γκάφες, μας έχει προκύψει τελευταίως ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Βασ. Παναγόπουλος!
Εκτός από την πάγια τακτική του να μην απαντά σε δημοσιεύματα που αφορούν τον Δήμο Πύργου και άπτονται της αρμοδιότητάς του, (εξαίρεση μόνο η απάντησή του σε δημοσίευμα Αθηναϊκού εντύπου, περί ασυμβίβαστου θέσης Αντιδημάρχου και στελέχους εργοληπτικής εταιρείας), προ ημερών, απεδείχθη πολύ... «συνεπής» και... «μπεσαλής» στην υπογραφή του!
Σύμφωνα με τα στοιχεία και την καταγγελία επώνυμου
συμπολίτη του, (σχετικό βίντεο), υπέγραψε ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ – ΠΛΑΤΕΙΑΣ και τώρα «τρέχει» να την... πάρει πίσω!
Συγκεκριμένα, στις 02/08/2012 ο κ. Β. Παναγόπουλος υπέγραψε την, με αριθ. Πρωτ. 34796 Άδεια Εκμεταλλεύσεως Πεζοδρομίου – Πλατείας, βάσει της οποίας συγκεκριμένος μικροπωλητής, σε συγκεκριμένη θέση, μπορούσε να πωλεί συγκεκριμένο προϊόν.
Τα πράγματα όμως και δυστυχώς για τον μικροπωλητή, εξελίχτηκαν δυσάρεστα.
Την ώρα που είχε αρχίσει να πωλεί το προϊόν του, κατέφθασε Δημοτικός Αστυνομικός. Ρώτησε αν υπήρχε η απαιτούμενη άδεια, την παρουσίασε ο μικροπωλητής και ο Δημοτικός Αστυνομικός αποχώρησε.
Όμως δεν πέρασαν 10΄και καταφθάνουν δύο Δημοτικοί Αστυνομικοί αυτή τη φορά και, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούν από τον ξαφνιασμένο μικροπωλητή να τα... μαζέψει και να φύγει! «Μα έχω άδεια» λέει αυτός, «δεν ισχύει, μάζεψέ τα γιατί διαφορετικά έχεις 1.000 ευρώ πρόστιμο και τα σταφύλια θα κατασχεθούν»! Μαζεύει τα σταφύλια ο άνθρωπος, μπαίνει στο περιπολικό και κατ΄ευθείαν στη Δημοτική Αστυνομία.
Εκεί εξελίσσονται σκηνές απείρου κάλλους και αποκαλύπτεται όλο το αλαλούμ που συμβαίνει στον Δήμο Πύργου.
«Έχω άδεια να πουλήσω» φώναζε ο ταλαίπωρος μικροπωλητής, «ναι, σου δώσαμε άδεια μόνο για τον... χώρο, όχι όμως για να... πουλήσεις!». «Κάγκελο» ο άνθρωπος.
Μέχρι τώρα περιμένει τηλεφώνημα από τον Αντιδήμαρχο Πύργου κ. Β. Παναγόπουλο για να το... ταχτοποιήσει, όπως του είπε στη συνέχεια...
Και ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος αναρωτιέται: Αν αυτό δεν είναι γκάφα ολκής, τότε τι είναι; Αθέτηση υπογραφής; Αλαλούμ; Μπάχαλο; Εσωτερικές κόντρες; Παιχνίδι πινγκ-πονγκ; Ανικανότητα άσκησης καθήκοντος;; Ανευθυνότητα προς τον πολίτη; Ανειλικρίνεια; Και αν αυτός ο πολίτης προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή προς τον Δήμο, θα έχει άδικο; Και αν ζητήσει από τον Δήμο 2.000 ή 3.000 ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και αν, λέμε αν, κερδίσει την αγωγή, θα τα πληρώσει από την τσέπη του ο κύριος Αντιδήμαρχος; ή το Ταμείο του Δήμου, δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες;...
ΣΗΜ:
Αν η υπογραφή δεν είναι του κ. Βασ. Παναγόπουλου, ανακαλούμε τα όσα γράψαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου