Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Από πεζοδρόμιο σε cafeδρόμιο

Αυτά μόνο στον Πύργο γίνονται. Στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης με την μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων και πεζών για την εξυπηρέτηση cafe και την προστασία των τραπεζοκαθισμάτων από τον ήλιο (άγνωστο εάν πληρώνει ή όχι δημοτικά τέλη) έχει τοποθετηθεί κάθετα στο πεζοδρόμιο μια τέντα που απαγορεύει την διέλευση των πεζών και παραβιάζει κάθε σχετικό άρθρο του κτιριοδομικού κώδικα.
Βέβαια η Δημοτική Αρχή της πόλης δεν βλέπει τίποτα γιατί όταν περπατάει τα μάτια τα έχει κάτω.
Με την απάθεια της νομιμοποιεί συμπεριφορές κατάληψης – ιδιωτικοποίησης των κοινόχρηστων δημοσίων χώρων αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα που θα έχει η εδραίωση μιας νοοτροπίας του «κάνω ότι θέλω».
Αλήθεια πότε η Δημοτική Αρχή Πύργου μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας που επιβάλλεται να ακολουθήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο θα δημοσιοποιήσει τις καταστάσεις με τους συνεπείς και ασυνεπείς επιχειρηματίες της πόλης ως προς την καταβολή των δημοτικών τους τελών από την χρήση των κοινόχρηστών χώρων;;
Μάλλον ποτέ γιατί θα φέρει σε δύσκολη θέση αδελφικούς της φίλους  παρόλο που η ίδια επικαλείται ότι τα έσοδά της έχουν καταρρεύσει.

2 σχόλια:

  1. Η δημοτικη αρχη της ντροπης. Μας εφαγε η οξεια πασοκιαση μας. Τουλαχιστον γλυτωσαμε οριστικα απο το Λιατση, αλλα φορτωθηκαμε τους ιδιους και τους ιδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε Επαρχε η οποια καταγγελια πρεπει να γινεται επωνυμα (Ανεξαρτητα αν ειναι αληθης η ψευδης) και οχι καλυπτομενος πισω απο την "ανωνυμια" σου γιατι τοτε γινεσαι ενας κοινος συκοφαντης και τιποτε αλλο.Πηξαμε στους "ευαισθητοποιημενους" πολιτες που κοιτανε τους αλλους και οχι τον ευατο τους.Σχολιαζουν με εμπαθεια οσους δεν συμπαθουν η δεν ανηκουν στο κομμα που αυτοι ειναι και κλεινουν τα ματια στους κομματικους φιλους τους οτι κιαν κανουν μεχρι να τσακωθουν και με αυτους επειδη δεν τους εκαναν το ρουσφετι που τους ζητησαν.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή